Serviciile noastre
COLABORARE PENTRU ORICE TIP DE CAMPANIE Google Ads

Cum facem noi?
Ținem cont că, în marketingul online se îmbină partea de creație cu partea tehnică și cea de comunicare. În colaborarea cu tine, sunt câteva etape pe care le parcurgem:
ANALIZĂM ȘI ÎNȚELEGEM Obiectivele Dvs. de business Domeniul de activitate și clientul potențial
Prezența online (site-ul de prezentare, paginile de Facebook/ Linkedin/Instagram, campaniile Google Ads anterioare)
Portofoliul de produse/servicii, concurența
Cuvintele cheie cu impact în promovarea online Google Ads.
PROPUNEM STRATEGIA DE PROMOVARE ONLINE CARE VA VINDE Alegem cu atenție :
Cui comunicăm și în ce fel
Când e momentul cel mai potrivit să facem acest lucru
Locația și ora potrivită
Campaniile Google Ads care se potrivesc cel mai bine domeniului de activitate și pot genera cele mai bune performanțe în mediul online.
ADMINISTRĂM ȘI OPTIMIZĂM Constant campaniile Google Ads, pe toată durata contractului
IMPLEMENTĂM SISTEME DE MĂSURARE Calitative (la nivel de individ) și cantitative: Google Analytics, Google Tag Manager, user recordings, conversii.
CONFIGURĂM RAPOARTE
Care prezintă performanțele campaniilor Google Ads, astfel încât să fiți mereu informat privind rezultatele campaniilor Dvs.
PROPUNEM RECOMANDĂRI
Pentru creșterea brandului și valorii fimei Dvs., care ajută în procesul de vânzare și/sau loializare a clienților.
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Reclamele sau anunturile vor aparea pe prima pagina din Google. Isi pot modifica pozitia afisata, tinand cont de : de buget, de ranking si de algoritmii Google.
Motivele pentru care nu îți găsești anunțurile în Google pot fi multe, dar cele mai des intalnite sunt :
- Nu ai buget suficient – atunci când campaniile tale nu au suficient buget pentru a acoperi tot volumul de căutare, acestea se vor afișa sporadic, astfel încât să înregistreze click-uri și afișări uniform, pe tot parcursul zilei și să nu consume tot bugetul în prima parte a acesteia.
2.Nu faci parte din publicul țintă – atunci când campaniile tale folosesc metode de licitare inteligente (Smart bidding), acestea licitează doar pentru acei utilizatori care prezintă un interes puternic de cumpărare, astfel încât bugetul tău să fie cât mai bine gestionat și repartizat.
3.Ai căutat de multe ori fără să dai click pe anunț – dacă te cauți zilnic fără să dai click pe anunț, la un moment dat algoritmii Google vor considera că anunțul respectiv nu este relevant pentru tine și nu te vor mai prioritiza în licitare, anunțurile afișându-se mult mai rar pentru tine decât pentru alți useri.
4.Te afli în afara zonei geografice targetate – te afli într-o deplasare și, pur și simplu, ai uitat că nu te afli în interiorul zonei geografice targetate.
5.Te afli în afara programului de rulare a campaniilor – pentru ca bugetul tău să fie cât mai bine gestionat și atribuit, de cele mai multe ori noi setăm un program de rulare a campaniilor mai restrâns.
Configurarea campaniilor noi durează până la 8 zile lucrătoare de la semnarea contractului de colaborare.
Timp in care se vor face setarile pentru cuvintele cheie, se vor defini grupurile de anunturi, se vor seta conversiile in cont si multe alte reguli care vor face din campanie una profitabila.
Metodele de facturare pe cale le poți alege pentru contul tău sunt:
1.Plata manuală: poți alimenta cu orice sumă mai mare de 40 lei. După consumarea sumei, anunțurile nu se vor mai afișa. Pentru a nu avea întreruperi, este necesar să alimentezi din nou înainte ca suma plătită să fie consumată. Vei fi anunțat de Google printr-un mail când bugetul urmează sa fie consumat.
2.Plata automată: la plata automată debitarea cardului va fi făcută automat de către Google atunci când se atinge o anumită sumă consumată sau la 30 de zile de la ultima plată (în cazul în care există sume neachitate).
Pentru conturile noi, suma la care se face debitarea este de 200 de lei.
3.Facturare lunară – pentru această opțiune de facturare există anumite criterii de eligibilitate:
-compania este înregistrată de minim un an;
-ai un cont Google Ads activ, în stare bună, de minim un an;
-ai cheltuieli lunare de minim 5.000 USD (această sumă poate varia în funcție de țară) în oricare 3 dintre ultimele 12 luni.
Pentru a-ți descărca factura Google trebuie să:
1.Accesezi ads.google.com și să te conectezi la contul tău.
2.De pe cheița din dreapta sus (TOOLS), click pe Documents din secțiunea Billing.
3.Selectează și descarcă factura care te interesează.