TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă suntem recunoscători că accesați site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre serviciile și cursurile pe care noi le furnizăm.

Tinx Advertinx respectă dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-ul nostru.Atunci când interacționați cu noi, există posibilitatea să ne furnizați informații care să ne ajute să vă identificăm (de ex. nume, e-mail, adresă, număr de telefon). Aceste informații sunt cunoscute sub denumirea de „date personale” si puteți afla mai multe despre securitatea acestor date in secțiunea “Politica de confidențialitate”.

Contact

Daca aveți orice intrebări, reclamații sau comentarii cu privire la politica de confidențialitate a datelor, la practicile noastre de colectare a informațiilor sau pentru secțiunea de față, vă rugam să ne contactați la adresa de e-mail tinx@advertinx.ro.

Servicii comercializate

Pe acest website pot fi solicitate următoarele servicii și achitate ulterior conform contractului de prestări servicii incheiat de către părți:

  • pachetele de promovare Google Ads;
  • servicii conexe Google Ads;

Pe acest website pot fi solicitate gratuit, prin furnizarea unei adrese de e-mail urmatoarele servicii:

  • pachetul de resurse gratuite.

Vă recomandăm să citiți în detaliu oferta fiecărui produs achiziționat sau solicitat.

La baza fiecarui serviciu achiziționat va fi un contract de prestări servicii, incheiat ulterior de către părțile interesate.Excepție, făcând serviciile din sectiunea “Resurse gratuite”, care vor fi livrate pe e-mail la solicitarea beneficiarului.

MARKETING

Tinx Advertinx ar dori sa îți trimita informații despre serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reține că indiferent dacă ai consimțit să primești mesajele noastre de marketing, poți opta cu ușurință să nu le mai primești la o dată ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne oprești ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing.Dacă nu mai dorești să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfarșitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

PROPRIETATE INTELECTUALA

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea sunt proprietatea exclusivă a Tinx Advertinx SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucaților de text, afisarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărati accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordata în scris de catre Tinx Advertinx Srl.

Scopul site-ului îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părti prin intermediul site-ului.
Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii inregistrați pe site.

ACTUALIZAREA SECȚIUNII TERMENI ȘI CONDIȚII

Tinx Advertinx SRL iși rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment accesul la site, precum și Termenii si condițiile din prezenta sectiune. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrica pentru a verifica Termenii si condițiile în vigoare.